Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Ulubione paluszki rybne usmaż w głębokim tłuszczu na patelni lub upiecz w piekarniku.
Ziemniaki pokrój na ćwiartki i przygotuj tak samo, jak paluszki rybne – usmaż w głębokim tłuszczu jak frytki lub upiecz w piekarniku.
Na koniec ziemniaki dopraw solą i pieprzem, paluszki skrop cytryną.
Całość podawaj z Sosem Tatarskim Winiary.