Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Posiekane cebule podsmażamy z 3 ząbkami czosnku. Po chwili dodajemy szpinak baby i doprawiamy przyprawą do zup, sosów, sałatek WINIARY lub Ziarenkami Smaku WINIARY. Możesz też dodać ostrą papryczkę.
Podsmażoną cebulę i szpinak mieszamy z opakowaniem sera feta i wypełniamy wydrążone papryki.
Całość pieczemy na grillu przez ok. 20 minut.
Gotowe danie możesz podawać z sosem koperkowym na bazie Majonezu Dekoracyjnego WINIARY.