Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Składniki na naleśniki zmiksować ze sobą. W razie potrzeby dodać więcej mąki.
Smażyć na patelni z obu stron.
Na każdy naleśnik położyć trochę sera, na to parówkę.
Zawinąć jak krokiety.
Jajka rozbełtać, przyprawić ziarenkami smaku. Panierować każdy naleśnik z parówką w jajku, później w bułce tartej.
Rozgrzać patelnię z olejem. Smażyć z każdej strony.
Obrać ruloniki, aby z każdej strony były rumiane.
Gotowe przekładać na talerz wyłożony papierem. Smacznego! ;)
Renata