Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Jajka ugotuj na twardo, po ugotowaniu wystudź w zimnej wodzie.
Boczek rozłóż na blasze do pieczenia i wstaw do rozgrzanego do 180˚C piekarnika na ok. 10-15 min. Wyjmij, kiedy będzie rumiany i chrupiący.
Ugotowane jajka posiekaj drobno nożem lub zetrzyj na tarce o grubych oczkach i wsyp do miseczki.
Dodaj posiekany szczypiorek, majonez, musztardę oraz Maggi, a następnie całość dokładnie wymieszaj.
Boczek pokrusz na małe kawałki. Część dodaj do farszu, a drugą część pozostaw do posypania pasty po wierzchu.