Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pasta w sam raz na dodatek do kanapek. Klasyczna pasta wzbogacona o chrzan, który nadaje jej nieco pikantnego posmaku. Majonez dekoracyjny WINIARY ustanowi ostateczną konsystencję pasty i sprawi, że nabierze ona delikatności. Do tego ogórki kiszone oraz szczypiorek, który zrównoważy smak i gotowe! Smacznego!
Jaja gotujemy na twardo.
Studzimy i obieramy ze skorupek. Przekładamy do miski. Kroimy ogórki w drobną kostkę.
Myjemy szczypiorek i drobno go siekamy. Dodajemy szczypior do jajek razem z chrzanem i majonezem.
Miażdżymy jajka tłuczkiem do ziemniaków do uzyskania pasty. Na koniec doprawiamy według własnego smaku solą i pieprzem oraz pokrojonymi ogórkami. Można dać mniej chrzanu albo więcej, to zależy od jego ostrości oraz od tego jak ostrą pastę chcemy uzyskać.