Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Jajka ugotuj na twardo i pozostaw do wystudzenia.
Awokado obierz ze skórki i usuń pestkę. Miąższ zetrzyj na tarce na dużych oczkach i skrop sokiem z cytryny, aby awokado nie ściemniało.
Obrane jajka, awokado, cebulę i Majonez Dekoracyjny WINIARY zblenduj na gładką masę. Doprawiam do smaku. Tak przygotowaną pastę przechowuj w lodówce.