Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Jajka gotujemy na twardo, następnie obieramy i rozdrabniamy widelcem.
Makrelę obieramy z ości i dodajemy do jajek.
Cebulę obieramy i kroimy w bardzo drobną kostkę, dodajemy do reszty składników. Dodajemy również rozdrobniony ser biały.
Natkę pietruszki myjemy, a następnie drobno siekamy i dodajemy do pasty.
Całość dokładnie mieszamy. Dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem i gotowe.