Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Cukinię opłukać, osuszyć i zetrzeć na tarce do jarzyn.
Pieczarki oczyścić i również zetrzeć do cukinii.
Razem wymieszać.
Dodać natkę pietruszki i łyżkę bulionu warzywnego WINIARY
Cebulę obrać, posiekać i dodać do cukinii.
Ponownie wymieszać.
Jajko roztrzepać i przelać do warzyw.
Dodać mąkę i sól, pieprz do smaku. Wymieszać.
Nakładać łyżką placki na papier do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku na lekko brązowy kolor.