Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Przygotowujemy ładny kawałek boczku. Sól mieszamy z solą peklową, przygotowujemy czosnek. Do garnka wkładamy boczek, zalewamy wodą i dodajemy przeciśnięty czosnek, a następnie ziele i liść laurowy.
Odstawiamy na około 3 dni w zimne miejsce, co jakiś czas mieszając.
Następnie boczek parzymy w temperaturze 70 stopni przez 10 minut. Układamy w naczyniu do zapiekania
Następnie boczek parzymy w temperaturze 70 stopni przez 10 minut. Układamy w naczyniu do zapiekania. Pieczemy w 180 stopniach przez około godzinę.
Gość