Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Filety i por drobno pokrój i podsmaż na patelni na rozgrzanym maśle przez około 10 minut.
Dopraw przyprawą ZIARENKA SMAKU, Przyprawą MAGGI i pieprzem, ostudź.
Zmiel w maszynce do mięsa.
Dopraw imbirem.
Z podanych składników i ok. 100 ml letniej wody przygotuj ciasto pierogowe, rozwałkuj cienko i szklanką wytnij krążki.
Na każdy krążek nakładaj farsz i sklejaj pierogi.
Gotuj w posolonej wodzie 3 minuty od wypłynięcia.
Pierogi podawaj od razu po przygotowaniu polane stopionym masłem.