Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Mięso podzielić na cztery porcje.
Otręby przesypać do miseczki. Dodać do nich wszystkie przyprawy i zioła, dokładnie wymieszać.
Jajko wbić do drugiej miseczki, rozbełtać.
Kawałki mięsa zamaczać w rozbełtanym jajku,a następnie obtaczać w panierce z otrębów.
Mięso w panierce kłaść na rozgrzany na patelni olej. Smażyć na rumiano z obu stron.