Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Umyć pierś z kurczaka, następnie pokroić ją w plastry.
Pojedynczy plaster umieścić na papirusie. Na nim ułożyć ser żółty, posypać czosnkiem niedźwiedzim, natomiast na całej długości piersi – rukolę. Przykryj serem i ułóż następny plaster piersi i dociśnij.
Zakryj papirusem i usmaż na patelni z obu stron tak, aby się upiekło. Sprawdź widelcem, czy pierś się upiekła.
Przełóż na talerz i podaj z surówką żydowską.