Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kromki pieczywa przyrumień w tosterze, a następnie – posmaruj każdą niewielką ilością majonezu. Indyka upiecz.
Indyka i ser camembert oraz obrane awokado pokrój na plasterki.
Na 4 kromkach pieczywa ułóż po liściu sałaty, plasterku indyka, sera i awokado.
Każdą porcję polej sosem Texicana Ekstra Hot Winiary i przykryj kolejną kromką chleba, posmarowaną majonezem.