Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Umyj, a następnie osusz bakłażana, cukinię i paprykę. Pokrój je w plastry.
Oprósz przyprawą ZIARENKA SMAKU, skrop olejem i pozostaw na 0,5 godz.
Następnie piecz na grillu lub patelni grillowej przez około 10 minut.
Pity podpiecz w piekarniku lub w opiekaczu.
Pomidor i cebulę pokrój w plastry, a pity przekrój ostrym nożem i w powstałą kieszeń dodaj Sos tatarski.
Dodawaj kolejno pomidor, cebulę, warzywa grillowane oraz szynkę zwiniętą w ruloniki po 2 plastry.
Podawaj od razu po przygotowaniu.