Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Udka ugotować lub upiec.
Udka oddzielić od kości i pokroić w kosteczkę.
Szczypior posiekać, pieczarki oczyścić i pokroić w kostkę. Cebulę obrać, pokroić w kostkę.
Jajka wbić do miski, dodać do nich sól i pieprz czosnkowy oraz mąkę i wymieszać.
Ciasto dodać do pozostałych składników i wymieszać.
Ciasto kłaść na rozgrzany tłuszcz i smażyć z obu stron na złoty kolor.
Podawać na ciepło.