Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Polędwiczki umyć, oczyścić z błon oraz dokładnie osuszyć. Oprószyć solą, natrzeć bulionem WINIARY oraz pieprzem. Wysmarować musztardą. Przyprawy wklepać w polędwicę. Odstawić na noc do lodówki.
Po tym czasie położyć na blasze do pieczenia. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni. Piec przez około 30-40 minut.
Pokroić w plastry i podawać na ciepło bądź zimno.