Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Uwielbiasz dania inspirowane kuchnią azjatycką? W takim razie ten przepis jest dla Ciebie idealny. Łatwo, szybko i pysznie!
Polędwiczki wieprzowe umyć, osuszyć i pokroić w paski. Paprykę umyć, usunąć pestki i białe skórki wewnętrzne i pokroić w kostkę. Oczyścić i umyć kapustę, usunąć szypułkę i pokroić w cienkie paski. Oczyścić i umyć cebulę dymkę, następnie pokroić ją w krążki.
Rozgrzać olej na patelni z powłoką zapobiegającą przywieraniu. Smażyć na nim paski polędwicy wieprzowej przez około 3 minuty.
Dodać warzywa i smażyć ok. 7 minut na średnim ogniu. Dodać Pastę z Pomysłem na... Sweet Chili i całość wymieszać.