Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Oczyszczonego pora pokrój w półplasterki i podsmażaj na patelni na rozgrzanym maśle przez ok. 3 minuty.
Polędwiczki pokrój w 3 cm kawałki, spłaszcz ręką w medaliony (nie rozbijaj).
Olej rozgrzej na patelni i smaż na nim mięso z obu stron.
Dodaj por, dopraw przyprawą ZIARENKA SMAKU. Duś całość przez 15 minut.
Podawaj z makaronem kokardki.