Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Polędwiczki natnij wzdłuż, oprósz przyprawą ZIARENKA SMAKU.
Rozłóż na nich kapary, oliwki i pokruszony ser. Zwiń, obwiąż nicią i zrumień na patelni na rozgrzanym oleju.
Następnie przełóż do naczynia do zapiekania, nie przykrywaj.
Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200°C i piecz 15 minut.
Wyjmij, zdejmij nici i pokrój w ukośne plastry.
Polędwiczki podawaj z Sosem tatarskim.