Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Oczyszczone polędwiczki skrop Przyprawą w płynie, oprósz ziołami i pieprzem, następnie skrop sokiem z cytryny i oliwą.
Pozostaw w lodówce na 12 godzin, a w połowie tego czasu przewróć mięso na drugą stronę.
Mięso oprósz przyprawą ZIARENKA SMAKU.
Wstaw do nagrzanego do 200°C piekarnika i piecz razem z zalewą 20 minut.
Upieczone mięso pokrój ukośnie i podawaj z Sosem czosnkowym WINIARY.