Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pokrojoną w kosteczkę cebulę podsmażyć na patelni na rozgrzanym oleju. Na koniec dodać przeciśnięty czosnek.
Mięso umyć, pokroić w kostkę, obtoczyć w mące i dodać do cebuli. Smażyć przez 10 minut.
Do garnka, wlać ok. 1 szklankę wody, dodać kostkę mięsną, pieprz, sos chili, liście laurowe, ziele angielskie, paprykę mieloną, startą drobno marchewkę i gotować przez 3 minuty.
Następnie do garnka dodać mięso i dusić na małym ogniu, aż mięso będzie miękkie (ok.10-15 min.). Na koniec dodać natkę pietruszki.
(Brak tytułu)