Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Tortille rozkładamy na płasko i smarujemy całe serkiem topionym, nastepnie wykładamy liśćmi sałaty.
Na sałacie układamy wędlinę i smarujemy z wierzchu majonezem.
Każdy płat tortilli posypujemy łyżką sera żółtego, a na wierzchu układamy kolorowe papryki pokrojone w paski.
Całość zawijamy w dość ciasną roladę, zawijamy w folię aluminiową.
Odkładamy do schłodzenia w lodówce na minimum godzinę.
Po wyjęciu kroimy na plastry, które podajemy na wykałaczkach.