Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Gotujemy jaja na twardo. Warzywa do miękkości.
Gdy warzywa są zimne, obieramy je i kroimy w drobną kostkę. Wrzucamy do dużej miski. Dodajemy do nich cebulę, ogórki i jaja.
Dodajemy drobno posiekaną połowę natki pietruszki oraz odsączoną z wody kukurydzę konserwową. Solimy i pieprzymy do smaku.
Na koniec dodajemy Majonez Winiary. Dokładnie mieszamy.
Przekładamy na półmisek wyłożony liśćmi sałaty i dekorujemy według uznania. Podajemy z pieczywem.
ohyyyda