Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Ravioli ugotuj w posolonej wodzie według czasu podanego na opakowaniu.
Brokuł podziel na różyczki i blanszuj w posolonej wodzie z dodatkiem cukru 2 minuty, a następnie odsącz i przelej zimną wodą.
Naczynie do zapiekania posmaruj olejem i przełóż odsączone pierożki i brokuły.
Zawartość opakowania Sosu cztery sery Italia WINIARY dokładnie rozprowadź w 200 ml zimnej wody. Postaw na ogniu i mieszaj do chwili zagotowania. Gotuj na małym ogniu jeszcze przez 2 minuty często mieszając. Następnie odstaw z ognia, dodaj 50 ml śmietanki i dokładnie wymieszaj.
Całość posyp serem (jeżeli ser jest w kawałku, zetrzyj go na tarce).
Piekarnik rozgrzej do 200 st. C, wstaw naczynie do piekarnika i piecz 15-20 minut.
Podaj zaraz po przygotowaniu.