Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Rozpuść Rosół wołowy WINIARY w 500 ml wrzącej wody.
Mięso pokrój w paski, a cebulę oczyść i pokrój w kostkę.
Dokładnie poszatkuj kapustę.
Rozpuść masło na głębokiej patelni. Dodaj suchy ryż, mięso, kapustę i cebulę. Smaż ok. 5 minut.
Stopniowo dolewaj Rosół wołowy WINIARY, ciągle mieszając. Duś risotto ok. 15 minut.
Podawaj posypane natką pietruszki.