Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Arkusz ciasta francuskiego pokroić na trójkąty 8-12
Na środek każdego trójkącika nakładać łyżeczką kleksik kremu orzechowego (Nutella). Zwinąć rogaliki.
Ułożyć na blaszce i piec 15-20 minut w temp. 200 st.C
Cukier połączyć z cukrem wanilinowym i zmielić w młynku do kawy.
Upieczone rogaliki posypać pachnącym cukrem pudrem.
Lidia