Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Schab pokrój na 4 plastry, dobrze rozbij, na każdym połóż plasterek szynki i sera.
Pozwijaj w roladki, przekrój na pół.
Ułóż w żaroodpornym naczyniu łączeniem do dołu.
Zawartość torebki z sosem dobrze wymieszaj z 250 ml zimnej wody i zalej roladki.
Na każdej roladce połóż ćwierć plastra żółtego sera.
Włóż naczynie do rozgrzanego piekarnika (200°C bez termoobiegu lub 180°C z termoobiegiem). Piecz 35 min.
iwona
Dzis tez robie
W kazdym razie dziekuje.