Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Piekarnik rozgrzać do temp 200 stopni. Najpierw przygotowujemy sos. Musztardę mieszamy z majonezem i doprawiamy pieprzem.
Placki tortilli przesmarować cienko przygotowanym sosem. Na każdym ułożyć po 2 plasterki szynki (mogą być pokrojone na mniejsze kawałki), po plasterku sera. Zawinąć w rulony.
Układać w naczyniu żaroodpornym blisko siebie. Zapiekać do rozpuszczenia sera i podgrzania placka.