Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Oczyść szpinak i wrzuć do wrzącej posolonej wody. Zagotuj, a następnie odsącz.
Obierz i posiekaj drobno cebulę i czosnek. Zeszklij je na oleju. Dodaj szpinak i smaż przez chwilę.
Dopraw warzywa pokruszoną połową Kostki do Smaku warzywna WINIARY. Dodaj jogurt.
Rybę skrop sokiem z cytryny, oprósz pieprzem i drugą połową Kostki do Smaku warzywna WINIARY.
Drobno posiekaj koperek i dodaj do ryby.
Zwiń filety w roladki, zepnij je wykałaczką. Ułóż roladki w naczyniu do zapiekania.
Wstaw do piekarnika i piecz przez 20 minut w 200°C.
Podawaj rybę na szpinaku z ziemniakami puree.