Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Seler obierz i pokrój w plastry. Umieść w garnku z wodą. Dodaj bulion warzywny WINIARY oraz pokruszone wodorosty. Całość gotuj, aż seler będzie miękki. Po tym czasie wystudź i pokrój w kostkę lub romby.
Buraka, ziemniaka oraz jabłko pokrój w kostkę. Cebulę posiekaj w drobną kostkę. Koperek posiekaj.
W misce wymieszaj składniki. Dodaj majonez WINIARY oraz posiekane orzechy. Całość dopraw solą i pieprzem oraz dokładnie wymieszaj.
Schłodź w lodówce min 1h przed podaniem.