Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Quinoę przepłucz w zimnej wodzie i ugotuj w bulionie warzywnym.
Pomidory pozbaw twardego środka i pokrój w kostkę. Przekrój oliwki, cebulę posiekaj w piórka. Włóż do miseczki, skrop octem winnym.
Pokrusz fetę, posiekaj miętę. Zetrzyj skórkę ze sparzonej cytryny i wyciśnij sok.
Odcedź cebulę z octu i wymieszaj wszystkie składniki.
Kurczaka usmaż w Papirusie, pokrój na kawałki i ułóż na sałatce. Dopraw w razie potrzeby.