Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Śledzie moczymy w wodzie/ albo mleku- 2-3 godziny w zależności jak są słone.
Po upływie czasu – Odsączamy je na ręczniku papierowym.
Cebulę kroimy w drobna kostkę i zalewamy sokiem z ananasa. Odstawiamy na 4-5 godzin. (im dłużej będziemy cebule moczyć tym będzie ona delikatniejsza)
Kawałki ananasa z puszki kroimy w kostkę.
Jabłka również w kostkę.
Cebule dobrze odsączamy z soku.
W miseczce mieszamy ze sobą: cebulę, jabłko, ananasa, śledzie pokrojone w paseczki.Całość doprawiamy majonezem.