Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pierożki ravioli ugotuj w dużej ilości posolonej wody, odsącz i przelej zimną wodą.
Ananasy odsącz i pokrój na kawałki.
Fasolę i kukurydzę również odsącz z zalewy.
Filety lekko rozbij z grubszej strony i usmaż w pergaminie, który pokryty jest już przyprawami i odrobiną tłuszczu - po 5 minut z każdej strony, odwiń, pergamin wyrzuć. Ostudzone mięso pokrój w grubą kostkę.
Brokuł podziel na różyczki i ugotuj w posolonej wodzie (2-3 minuty). Ostudź.
W przezroczystych pucharkach układaj kolejno: warzywa, mięso, pierożki i ananasa.
Majonez dopraw pieprzem i dodaj porcję do każdego pucharka. Udekoruj natką pietruszki.