Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pierś kurczaka zawiniętą w WINIARY POMYSŁ NA... PAPIRUS smaż na suchej patelni, przez około 5 minut z każdej strony na średnim ogniu.
Przestudzone piersi z kurczaka pokrój w kostkę o bokach ok. 1 cm.
Ser żółty gouda pokrój w kostkę o bokach nie większych niż 0,5 centymetra.
Pokrojony ser wymieszaj z odcedzonymi kukurydzą i groszkiem zielonym oraz pokrojoną natką pietruszki.
Pod koniec mieszania dodaj pokrojonego kurczaka, a całość dopraw Majonezem Dekoracyjnym WINIARY.