Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatka warzywno-arbuzowa z odświeżającą miętą, pomidorkami, arbuzem i fetą będzie ozdobą stołu do szybkiego schrupania. Koniecznie wypróbuj!
Przekrój arbuza na pół. Z jednej połówki wykrój miąższ.
Arbuza, ogórki i ser pokrój w dość dużą kostkę, a pomidorki koktajlowe na połówki.
Wlej łyżkę soku z cytryny.
Przygotuj sos - Majonez Miętowy, mieszając Majonez Dekoracyjny WINIARY z miętą, odrobiną soli i pieprzu.
Przełóż warzywa do wydrążonej połówki arbuza. Polej całość miętowym majonezem, a wierzch posyp szczypiorkiem.
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!