Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatka wiosenno-letnia podana w słoiku będzie wspaniałą propozycją na piknik za miastem i na lunch w pracy. Możesz zjeść ją wszędzie! Wypróbuj przepis!
Pokrój młodą kalarepkę w słupki, rzodkiewkę w cienkie plasterki, ogórka w kostkę, a natkę pietruszki grubo posiekaj.
Kalarepkę skrop odrobiną cytryny.
Warzywa układaj warstwowo w słoikach.
W miseczce wymieszaj majonez z sokiem i skórką z cytryny oraz jogurtem. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Warzywa w słoikach polej na górze sosem majonezowym, a całość udekoruj natką pietruszki lub szczypiorkiem.
Sałatka będzie smakowała wyśmienicie także z majonezem bazyliowo-cytrynowym. Wystarczy, że wymieszasz wszystkie składniki z przepisu i gotowe!
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!