Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Selera kroję w cienkie plasterki. Kukurydzę odcedzam z zalewy.
Rzodkiew obieram i ścieram na tarce o grubych oczkach. Posypuję odrobiną soli i odstawiam na kwadrans, by puściła sok, a następnie starannie odciskam rzodkiew z płynu.
Kukurydzę, rzodkiew i seler wrzucam do miski, dodaję posiekany koperek, majonez i jogurt. Mieszam, doprawiam.