Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Grzyby obtoczyć w mące, zamoczyć w rozbełtanym jajku, obtoczyć w bułce tartej.
Położyć na rozgrzany na patelni olej, oprószyć solą i pieprzem. Smażyć na rumiano z obu stron, ostudzić.
Liście kapusty porwać na mniejsze kawałki, ułożyć na talerzu.
Usmażone grzyby pokroić na mniejsze kawałki, ułożyć na kapuście.
Pomidora pokroić w półplasterki, cebulę w piórka. Cebulę i pomidora ułożyć na kapuście. Wszystko oprószyć solą i pieprzem.
3 łyżki oleju dokładnie wymieszać z octem, miodem i musztardą na gładki sos.
Sosem polać sałatkę.