Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pomidory umyj i pokrój w plastry. Śliwki przekrój na pół, usuń pestki i pokrój na cienkie cząstki. Czerwoną cebulę obierz i pokrój w cienkie piórka.
Na dużym talerzu lub półmisku rozłóż rukolę jako bazę. Na niej ułóż pomidory, śliwki i cebulę, tworząc równomierne warstwy.
Umieść burratę na środku talerza. Skrop całość dressingiem winegret WINIARY, równomiernie rozprowadzając go po warzywach i burracie oraz dopraw solą i pieprzem. Na wierzchu ułóż listki bazylii.
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!