Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Danie, które z powodzeniem przywoła nam letnie, nadmorskie klimaty. Dorsza obieramy ze skóry i pozbywamy się ości. Do ryby dodajemy warzywa oraz przyprawę Ziarenka Smaku WINIARY. Dzięki niej sałatka będzie jeszcze pyszniejsza i zyska ciekawego posmaku. Całość mieszamy z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY. Po starannym wymieszaniu sałatka jest gotowa do podania. Smacznego!
Rybę pozbawić skóry i ości. Rozgnieść widelcem.
Jajka i ogórki pokroić w kostkę. Szczypiorek posiekać. Dodać do ryby.
Dodać majonez oraz przyprawy. Wymieszać.