Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Umyj figi, pomidorki koktajlowe oraz rukolę i ulubione sałaty lub szpinak, a następnie osusz je.
Figi pokrój na ćwiartki lub plastry, aby ładnie prezentowały się na sałatce.
Na dużym talerzu lub w misce rozłóż rukolę i mieszankę sałat.
Ułóż na sałacie pokrojone figi, całe lub przekrojone pomidorki koktajlowe oraz mozzarellę. Dodaj szynkę parmeńską – możesz ją delikatnie podzielić na mniejsze kawałki lub zwinąć w ruloniki.
Posyp całość garścią ulubionych orzechów i polej dressingiem figowo-musztardowym WINIARY i dopraw świeżo zmielonym czarnym pieprzem do smaku.
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!