Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Majonez wymieszaj z keczupem, dopraw papryką.
Filet pokrój w kostkę.
Czosnek przeciśnij przez praskę.
Mięso oprósz pieprzem, papryką i tymiankiem.
Na patelnię wlej olej, dodaj mięso, wkrusz kostkę rosołu drobiowego WINIARY, usmaż, a pod koniec smażenia dodaj posiekany czosnek, ostudź.
Pomidory i ogórki pokrój w kostkę, cebulę ze szczypiorkiem w plastry.
W salaterce ułóż sałatę, cebulę, pomidory, ogórki i mięso. Całość polej sosem.