Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Jabłko, po usunięciu gniazda nasiennego, pokrój na cienkie plasterki.
Do miski przełóż szpinak, garść rukoli, plastry jabłka i żurawinę lub winogrona. Dodaj pokruszone orzechy - możesz je wcześniej uprażyć.
Ser pleśniowy rozkrusz na małe kawałki. Odłóż łyżkę sera do dekoracji sałatki, a resztę wymieszaj z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY. Dodaj do nich sok z cytryny i dopraw solą i pieprzem do smaku.
Sałatkę polej przygotowanym sosem i posyp pozostałymi kawałkami sera.