Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kapustę poszatkować w cienkie piórka, głąba odrzucić.
Ogórki umyć, pokroić w plasterki.
Cebulę obrać pokroić w piórka.
Paprykę umyć, osączyć, wydrążyć gniazda nasienne, pokroić w paseczki.
Marchewkę obrać, opłukać, zetrzeć na tarce o dużych otworach.
Połączyć wszystkie składniki, wymieszać, odstawić na 4 godziny.
Następnie sałatkę razem z sokiem przełożyć do słoików, zakręcić, pasteryzować 25 minut.