Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Filet z łososia posyp dość grubo solą, odrobiną cukru i skrop MAGGI. Odstaw na 12 godzin w chłodne miejsce.
Następnie rybę dokładnie umyj i osusz papierowym ręcznikiem. Pokrój w cienkie paseczki.
Jabłko obierz.
Jabłko i ogórki również pokrój w cienkie paseczki.
Cebulę obierz i pokrój w drobną kostkę.
Groszek odsącz z zalewy.
Warzywa wymieszaj z łososiem i Majonezem, dopraw pieprzem. Możesz udekorować paseczkami łososia i koperkiem.