Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Grejpfruty przekrój na połowę. Wydrąż delikatnie miąższ i podziel go na cząstki.
Seler naciowy oczyść i pokrój w plasterki.
Krewetki osącz z zalewy.
Cząstki grejpfruta, seler i krewetki połącz z Majonezem, dopraw solą, pieprzem i cukrem.
Tak przygotowaną sałatką napełnij wydrążone połówki grejpfrutów.
Oliwki pokrój w plasterki.
Na wierzchu sałatki ułóż dekoracyjnie plastry łososia, plasterki oliwek i listki selera.