Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pieczarki umyć, pokroić w plasterki, włożyć do rondla, dodać posiekany w krążki por i dusić około 10 minut.
Jajka ugotować na twardo, pokroić razem z ogórkami w kostkę. Wszystkie składniki włożyć do miski, dodać osączony z zalewy groszek, kukurydzę i pokrojoną w słupki paprykę.
Majonez wymieszać ze śmietaną i musztardą, połączyć z sałatką, przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać. Posypać posiekanym szczypiorkiem.