Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Tortellini gotujemy około 15 minut w osolonym wrzątku.
Wędlinę kroimy na mała kosteczkę.
Ser ścieramy na tarce jarzynowej.
Paprykę kroimy najpierw w paski, a następnie w kosteczkę.
Kapustę pekińską szatkujemy drobno.
Do miski wkładamy szynkę, kukurydzę konserwową odsączoną z zalewy, paprykę i pokrojone w kosteczke pomidory. Na koniec dokładamy tortellini. Doprawiamy do smaku pieprzem, solą i dodajemy majonez. Mieszamy delikatnie i podajemy.