Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Łodygi selera umyć, obrać, pokroić na kawałki.
Truskawki umyć i obrać. Połowę zmiksować na gładkie purée, resztę pokroić na ćwiartki.
Winogrona umyć, pokroić na plasterki.
Na talerzach ułożyć seler, winogrona, truskawki, orzechy. Posypać pieprzem cytrynowym, skropić olejem z pestek dyni, udekorować truskawkowym purée oraz musztardą.