Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Tuńczyka odsączyć z zalewy. Jajka ugotować na twardo i drobno posiekać. Jabłko i cebulę pokroić w drobną kostkę.
Wszystko przełożyć do miski. Wsypać drobno posiekany szczypiorek. Dodać sos tatarski Winiary. Całość doprawić solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać.
Bułki przekroić na pół, ułożyć na nich liście sałaty i dużą porcję sałatki z tuńczyka. Smacznego!